Returnare Produse

Conform cu O.U.G. 34/2014 produsele cumparate din magazinul nostru se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost primite, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea lor, fara invocarea unui motiv si fara penalitati. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului care nu mai doreste produsele pentru care a optat cand a efectuat comanda, clientul avand obligatia sa foloseasca acelasi serviciu de transport cu care a fost expediata marfa.

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii de pe site-ul www.ciorapi.com.ro sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 30 de zile din momentul in care l-ati primit. Costul de transport al produsului, atat de livrare cat si de retur, va fi suportat de catre ciorapi.com.ro, doar in cazul in care se constata faptul ca s-a trimis un produs defect din fabricatie sau neconform cu prezentarea. Daca ciorapi.com.ro, nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produselor returnate in maximum 30 de zile de la data returnarii. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte si nu prezinta semne de uzura. In cazul refuzarii produsului, va rugam sa ne contactati in termen de 48 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur.

Marfa returnata trebuie să fie în ambalajul original, cu toate etichetele și accesoriile atașate corespunzător și fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură, sa nu fie purtate, sa nu miroasa a parfum. Atentie! Conform Art 16 lit. e din O.U.G 34/2014, ciorapii de dama nu se returneaza daca s-au desfacut ambalajele originale si s-au probat. De asemenea, chilotii, sutienele si sosetele care au fost probate, nu se returneaza din motive de protectie a sanatatii. În caz contrar, firma noastră își rezervă dreptul de a nu accepta returul produselor. La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.


Atenție: Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate! Banii se returneaza prin transfer bancar, inclusiv costurile de transport (daca este cazul)

Conform legii române în vigoare, cheltuielile de transport pentru marfa returnată vor fi suportate integral de dumneavoastră!

Nu veți suporta cheltuielile de returnare:

-dacă primiți în colet un alt articol față de cel comandat, sau comanda este incompleta;

-daca ați constatat că articolul primit are defecte de fabricație.

Pentru reclamatii sau sesizari va rugam sa ne contactati in maxim 48 de ore telefonic sau email pe office@ciorapi.com.ro

Informaţii Comanda

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comandă:


Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul Returnări

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnări:
Produsul este Deschis:


Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in căsuţa urmatoare: