Despre Noi

Magazin online cu cea mai mare diversitate de ciorapi, dresuri, sutiene. 

Administrarea e-shopului office@ciorapi.com.ro se efectueza de catre societatea:

Nice & Casuals SRL

 

E-mail: office@ciorapi.com.ro

 

Transport:

  • GRATUIT - Pentru comenzi ce depasesc suma de 150 lei
  • 5 Lei in cazul comenzilor sub 150 Lei, pentru Bucuresti prin curier
  • 15 lei in cazul comenzilor sub 150 lei prin curier, in cazul oricarei destinatii din Romania.
  • Doar 10 Ron prin Posta Romana, pentru orice localitate.

 

Termenul de procesare al comenzii este de maxim 2 zile de la primirea acesteia, la care se adauga minim 4 zile pentru transport prin Posta Romana si 2 zile  pentru transportul prin curier.

 

Program de lucru cu publicul: luni-vineri 08:00 -20:00

 

Preturile afisate pe site includ TVA.

Nu exista taxa de procesare sau de ambalare.

Comenzile vor pleca de la noi in maxim 2 zile lucratoare (luni-vineri). In cazul in care se va ivi vreo problema si livrarea va fi intarziata, atunci acest lucru va fi anuntat pe site sau direct clientilor ce au plasat comenzi in ultimele 2 zile. In functie de dorinta clientului, comanda sa va putea fi anulata/modificata daca termenul de livrare este prea lung.

Comenzile se proceseaza in ordinea in care au fost inregistrate. Daca doriti urgent livrarea comenzii va rugam sa sunati/scrieti mail mai intai pentru a stabili daca se poate procesa sau nu comanda mai repede.

Adaugarile la o comanda se pot face prin trimiterea unui mail la office@ciorapi.com.ro cu codurile/denumirile si bucatile care se doresc adaugate numai daca nu a fost trimisa comanda catre dumneavoastra. Va rugam sa ne contactati telefonic pentru a stabili daca se mai pot adauga produse la comanda initiala. Nu lasati adaugarile la comanda pe messenger-offline. Se pot pierde.

Ne puteti contacta la adresa de e-mail office@ciorapi.com.ro' , la telefon: 0728.437.301 sau prin rubrica Contact a site-ului.

 

Daca doriti sa comandati un produs ce nu mai exista pe stoc, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de mail, pentru a face o noua comanda.