Meniu
Cos de cumparaturi

Despre Noi

Magazin online cu cea mai mare diversitate de ciorapi, dresuri, sutiene. 

Administrarea e-shopului office@ciorapi.com.ro se efectueza de catre societatea:

STAR MAN SRL

E-mail: office@ciorapi.com.ro


Transport:

Gratuit - pentru comenzi ce depasesc 200 ron

7 Lei in cazul comenzilor sub 200 Lei, pentru Bucuresti prin curier

17 lei in cazul comenzilor sub 200 lei prin curier, in cazul oricarei destinatii din Romania.


Termenul de procesare al comenzii este de maxim 5 zile de la primirea acesteia, la care se adauga minim  2 zile  pentru transportul prin curier.

Program de lucru cu publicul: luni-vineri 08:00 -20:00

Preturile afisate pe site includ TVA.

Nu exista taxa de procesare sau de ambalare.

Comenzile vor pleca de la noi in maxim 5 zile lucratoare (luni-vineri). In cazul in care se va ivi vreo problema si livrarea va fi intarziata, atunci acest lucru va fi anuntat pe site sau direct clientilor ce au plasat comenzi in ultimele 5 zile. In functie de dorinta clientului, comanda sa va putea fi anulata/modificata daca termenul de livrare este prea lung.

Comenzile se proceseaza in ordinea in care au fost inregistrate. Daca doriti urgent livrarea comenzii va rugam sa sunati/scrieti mail mai intai pentru a stabili daca se poate procesa sau nu comanda mai repede.

Adaugarile la o comanda se pot face prin trimiterea unui mail la office@ciorapi.com.ro cu codurile/denumirile si bucatile care se doresc adaugate numai daca nu a fost trimisa comanda catre dumneavoastra. Va rugam sa ne contactati telefonic pentru a stabili daca se mai pot adauga produse la comanda initiala. Nu lasati adaugarile la comanda pe messenger-offline. Se pot pierde.

Ne puteti contacta la adresa de e-mail ‘office@ciorapi.com.ro' , la telefon: 0723.955.841 sau prin rubrica Contact a site-ului.

Daca doriti sa comandati un produs ce nu mai exista pe stoc, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de mail, pentru a face o noua comanda.