Termeni si conditii

 

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI :

1. Introducere

Accesarea site-ului www.ciorapi.com.ro precum si cumpararea sau utilizarea produselor de pe site-ul mentionat presupune acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in continuare. Proprietarul magazinului are dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare.

Orice persoana care doreste sa aiba acces la serviciile acestui magazin trebuie sa “accepte oferta de a contracta”. Comanda expediata furnizorului (comanda finalizata) reprezinta un angajament ferm de cumparare a produselor respective, precum si faptul ca ati acceptat termenii si conditiile prezentate la acest capitol.

2. Definitii

Termeni utilizati pe site:

- acest site este intretinut si administrat de SC Nice & Casuals SRL, denumit vanzator (furnizor);

- persoana juridica sau fizica care emite o comanda on-line si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.ciorapi.com.ro, va fi denumita cumparator (client);

- materialele prezente in magazinul virtual si care pot sa faca parte din obiectul comenzii in cadrul magazinului se numesc produse;

- documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si comparator, cand ambele parti sunt de acord cu conditiile se numeste comanda;

- contract – comanda efectuata de dvs. are valoare contractuala

- fotografiile , textele, preturile si celelelte informatii care se gasesc pe site-ul www.ciorapi.com.ro sunt denumite continut.

3. Obligatii, responsabilitati

Comenzile sunt expediate in maxim 2 zile lucratoare, in functie de numarul de comenzi primite. Comenzile lansate in zilele nelucratoare vor fi prelucrate incepand cu prima zi lucratoare. Se considera comenzi valide, acelea pentru care au fost inregistrate toate campurile indicate. Nu se proceseaza/livreaza comenzi in zilele de Sarbatori religioase importante (ex: Craciun, Paste, etc), dat fiind ca Posta Romana este inchisa in aceste zile si curierul are program redus.

Cumparatorul are posibilitatea de a modifica adresa de livrare si cantitatea. Nu ne asumam raspunderea pentru completarea gresita a formularului de comanda. Eventualele erori pot fi corectate printr-un mail prin care se specifica datele corecte.

Asiguram respectarea confidentialitatii datelor furnizate de client in vederea intocmirii facturii.

Comanda primita de la client este considerata contract si se supune prevederilor legii privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Comanda poate fi anulata in cel mult 12 ore de la lansarea ei, printr-o notificare pe email.

Limba de incheiere a contractului nu poate fi alta decat limba romana. Nu expediem comenzi decat pe teritoriul Romaniei. Nu acceptam plata comenzilor in alte monezi decat LEI.

 

4. Declinarea responsabilitatii

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum va sunt cerute in sectiunea de incheiere a comenzii.

Nu avem nicio responsabilitate pentru defectiunile, pagubele sau accidentele rezultate in urma folosirii corespunzatoare sau necorespunzatoare a produselor comandate si cumparate de la noi, sau nepotrivirea intre scopul pentru care a fost cumparat un produs si functionalitatea lui.

Cumparatorul are posibilitatea, ca inainte de a finaliza tranzactia, de a vizualiza valoarea finala a produselor si a taxelor de transport aferente. Preturile afisate sunt exprimate numai in LEI. 

Preturile afisate pe site includ TVA.

Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru distrugerea, deteriorarea sau pierderile survenite in timpul transportului pana la destinatar, acestea fiind responsabilitatea furnizorului de servicii postale.

Exista intodeauna riscul ca fotografia care a stat la baza comenzii sa nu redea cu acuratete detalii, culori sau nuante ale produsului. In cazul in care clientul nu doreste sau nu poate utiliza produsul din cauza acestor tipuri de neajunsuri, suntem exonerati de raspundere, in sensul solicitarii de catre client a unor penalizari sau suportarea unor daune morale/ materiale.

Nu suntem responsabili pentru intarzierile la livrare datorate furnizorului, postei sau din alte motive independente de vointa noastra. Clientul nu poate solicita daune moratorii pentru intarzieri in primirea comenzii.

In cazul in care informatiile furnizate de client in formularul de comanda sau in cursul schimbului de mesaje dintre noi, sunt incorecte, incomplete si comanda nu ajunge la destinatie, va trebui sa suportati toate costurile legate de transport (tur si retur).

Avem dreptul de a contacta telefonic clientul in vederea confirmarii comenzii sau a datelor personale inscrise in comanda.

Situatia comenzilor dvs este tinuta in evidenta de catre furnizor si o puteti, de asemenea, consulta direct din contul dvs. de client.

Magazinul nu are nicio responsabilitate in ceea ce priveste posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea site-ului www.ciorapi.com.ro sau prin primirea prin e-mail a unor informatii cu caracter informativ sau promotional.

5. Plata

Plata se face numai cu ramburs prin Posta Romana, sau Curier. Nu creditam clientii!

6. Livrare si taxe de transport

 

Livrarea se realizeaza prin Curier, iar comenzile vor ajunge la destinatie in 2 zile lucratoare din momentul primirii de catre dumneavoastra a confirmarii expedierii pe e-mail.

Pentru expedierea prin curier este esential un numar de telefon viabil si care sa nu fie inchis sau in afara ariei de acoperire. Daca nu veti raspunde la telefon cand ajunge curierul este posibil sa nu va livreze coletul.

 

Transport:

 

  • GRATUIT - Pentru comenzi ce depasesc suma de 150 lei

 

  • 5 Lei in cazul comenzilor sub 150 Lei, pentru Bucuresti prin curier

 

  • 15 lei in cazul comenzilor sub 150 lei prin curier, pentru orice localitate din Romania.

 

  • Doar 10 Ron prin Posta Romana, pentru orice localitate.

 

 

 Termenul de procesare al comenzii este de maxim 2 zile de la primirea acesteia, la care se adauga 2 zile  pt. transportul prin curier.

Comenzile se proceseaza in ordinea in care au fost inregistrate. Nu procesam urgente deci nu avem taxe suplimentare pt acest serviciu. Daca aveti totusi nevoie urgent de comanda, va rugam sa sunati pe telefon inainte de finalizarea acesteia pentru a stabili de comun acord cea mai buna optiune.

Adaugarile la o comanda se pot face prin trimiterea unui mail la office@ciorapi.com.ro cu codurile/denumirile si bucatile care se doresc adaugate, numai daca nu a fost trimisa comanda catre dumneavoastra deja. De aceea, va rugam sa ne contactati telefonic inainte de a face comanda suplimentara, pentru a stabili daca se mai pot adauga produse la comanda initiala. 

7. Retur

Conform cu O.U.G. 34/2014 produsele cumparate din magazinul nostru se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost primite, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea lor, fara invocarea unui motiv si fara penalitati. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului care nu mai doreste produsele pentru care a optat cand a efectuat comanda, clientul avand obligatia sa foloseasca acelasi serviciu de transport cu care a fost expediata marfa.

                  In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii de pe site-ul www.ciorapi.com.ro sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 30 de zile din momentul in care l-ati primit. Costul de transport al produsului, atat de livrare cat si de retur, va fi suportat de catre ciorapi.com.ro, doar in cazul in care se constata faptul ca s-a trimis un produs defect din fabricatie sau neconform cu prezentarea. Daca ciorapi.com.ro, nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produselor returnate in maximum 30 de zile de la data returnarii. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte si nu prezinta semne de uzura. In cazul refuzarii produsului, va rugam sa ne contactati in termen de 48 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur.

            Marfa returnata trebuie să fie în ambalajul original, cu toate etichetele și accesoriile atașate corespunzător și fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură, sa nu fie purtate, sa nu miroasa a parfum. Atentie! Conform Art 16 lit. e din O.U.G 34/2014, ciorapii de dama nu se returneaza daca s-au desfacut ambalajele originale si s-au probat. De asemenea, chilotii, sutienele si sosetele care au fost probate, nu se returneaza din motive de protectie a sanatatii. În caz contrar, firma noastră își rezervă dreptul de a nu accepta returul produselor. La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

 

  Atenție: 

Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate! Banii se returneaza prin transfer bancar, inclusiv costurile de transport (daca este cazul)

Conform legii române în vigoare, cheltuielile de transport pentru marfa returnată vor fi suportate integral de dumneavoastră!

Nu veți suporta cheltuielile de returnare:

-dacă primiți în colet un alt articol față de cel comandat, sau comanda este incompleta;
-daca ați constatat că articolul primit are defecte de fabricație.

Pentru reclamatii sau sesizari va rugam sa ne contactati in maxim 48 de ore telefonic sau email pe office@ciorapi.com.ro

 8. Litigii

In caz de litigiu intre Cumparator si Vanzator, acesta va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor revine instantelor de judecata romane din circumscriptia teritoriala a furnizorului. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

9. Frauda

Orice incercare de a modifica continutul site-ului www.ciorapi.com.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

10. Drepturi de autor

Continutul site-ului www.ciorapi.com.ro apartine furnizorului si este protejat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Orice incercare de a copia datele sau informatiile de pe site-ul www.ciorapi.com.ro vor fi penalizate conform legii. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al furnizorului.

11. Modificari ale preturilor si ale serviciilor oferite

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor noastre sau de a intrerupe temporar furnizarea serviciilor noastre fara nicio anuntare. Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele prejudicii pe care acesta actiune le atrage asupra unor terte persoane.

12. Confidentialitate

 www.ciorapi.com.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatori sau tranzactiile efectuate catre terti si sa le foloseasca numai in scopul declarat al acestui site: acela de comercializare. Informatiile de identificare sunt necesare pentru a trimite factura pentru livrarea produselor comandate.

Ne obligam sa nu furnizam adresa dvs de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), sa nu vindem bazele de date care contin datele personale ale clientilor nostrii. Uram spam-ul!

13. Comunicarile

Utilizatorii site-ului www.ciorapi.com.ro pot trimite idei, sugestii, recomandari privind continutul si structura site-ului, de asemenea pot adresa intrebari atat timp cat acestea nu au un continut ilegal, indecent, rasist, amenintator si care nu contin virusi sau spam. Nu puteti utiliza o adresa de mail falsa si este interzis cu desavarsire (!) sa utilizati adresa de mail a unei terte persoane.

De asemenea, abonarea/dezabonarea la rubrica ‘Noutati’ este gratuita, se poate face fara crearea unui cont de utilizator in prealabil si fara obligatia de a achizitiona produse din magazinul nostru virtual. Este bine de stiut ca clientii nostri abonati la newsletter vor avea parte de oferte promotionale si de anunturi speciale, care nu sunt disponibile si pentru clientii neabonati.

Ofertele speciale sunt valabile in limita stocului disponibil. Daca doriti sa comandati un produs ce nu mai exista pe stoc, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de mail, pentru o eventuala comanda.

 

Program de lucru cu publicul:

luni-vineri: 08:00 -20:00 (telefonic si e-mail)